EGYEDI KÉSZÍTÉSŰ NAPTÁR RENDELÉSE


A személyes naptár különleges ajándék!
Mindenki örül, ha valóban személyes, és ugyanakkor praktikus ajándékkal lepik meg. Mi kitaláltuk Önnek, hogyan lesz egy naptár személyre szabott ajándék. A virág elhervad, a csoki elfogy, a jópofa mütyürök pedig sokszor egy fiók mélyén végzik. Ezzel szemben egy naptár mindig praktikus, sőt, ha kettő van belőle, a második naptárnak is helye lesz, ha szép. Márpedig ebbe a naptárba biztos, hogy a legjobb képek kerülnek be, hiszen Ön szabja meg a határokat!

Naptár az Ön képgyűjteményéből!
A személyes naptár sikerének titka, hogy mindenki szívesen tartja környezetében a szeretteiről, kedvenceiről, a közös élményekről vagy a legutóbbi nyaralásról készült képeket.

Ezt a naptárt a képek mellett azzal teheti még személyesebb ajándékká, ha a naptár lapokon a szokásos ünnepnapokon kívül a születésnapokat, névnapokat és egyéb évfordulókat is jelzi, mert a személyes naptár készítésekor ezt is megteheti.

Készítsen Ön is egy naptárt kedves képeiből!
A személyes naptár különleges ajándék, mely egész évben, minden rápillantáskor örömöt okoz. Ez lesz az idei karácsony egyik sláger ajándéka, ne törje tovább a fejét, mit ajándékozzon! Mi kitaláltuk, az Ön dolga csupán annyi, hogy ne maradjon le róla! Állítsa össze egyedi naptárát néhány perc alatt, aztán rendelje meg! Lepje meg vele szeretteit, kollégáit, vagy akár üzleti partnereit is. Az idei karácsonyon nem lesz gond az ajándékozás!
1 / 4
2 / 4
3 / 4
4 / 4

Artúr cica a barátjával a gazdit egész hónapban figyelni fogja a falról is.
Fekvő naptár.
Álló naptár.
Plakát

MEGRENDELÉS LEADÁSA

Megrendelő adataiNaptár főbb adatai
Egyéb adatok / megjegyzések


A "*" -gal jelölt mezők kitöltése KÖTELEZŐ!

A "MEGRENDELÉS" gombra kattintva tudomásul veszi és elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatkezelési Tájékoztatót!
Az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - a "MEGRENDELÉS" gombra kattintva tudomásul veszi, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adatait a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti!


BANKKÁRTYÁS FIZETÉSEK SZOLGÁLTATÓJA
Weblapot készítette: Farkas Bence Roland
Copyright © 2018-2024. Minden jog fenntartva!
ELÉRHETŐSÉGEK - IMPRESSZUM | ÁSZF
HANGOSÍTÁS | FOTÓZÁS | INFORMATIKA | INFÓ